понеділок, 23 травня 2016 р.

Фільм "Мій перший раз"




"Мій перший раз" - французька мелодрама, знята 2012 року, для аудиторії 16+


Історія зав'язана на коханні двох підлітків, років 18. Вона - відмінниця, він - хуліган. Об'єднували їх лише сильні почуття.


Чи варто дивитися?
Відразу скажу, що фільм, як на мене, суто для дівчат(для самотніх вечорір з морозивом).
Хоча, як недивно, КіноПошук оцінив його в 6/10 . При тому, що фільм на один раз. Так, сюжетна лінія іквівалентна любовній повністю, але ж інколи хочеться просто подивитися на щасливих і закоханих людей, і ніяких зайвих сенсових навантажень.

Не буду сперечатися, що якість зйомки класна, але от сюжет місцями незрозумілий, є зайві моменти. Проте, похвалити цей фільм можу за головну героїню - Естер Комар.


Моя об'єктивна оцінка цьому фільму 4/10 . Та зізнаюся, в кінці я плакала, і навіть сильно.

Тому дівчата, якщо душа потребує ванільних мелодрам - це саме те, що вам потрібно. Впевнена - сподобається.
Посилання на трейлер тут: http://kinogo.co/4504-moy-pervyy-raz-2012.html


Дякую за увагу!


вівторок, 17 травня 2016 р.

   Київська кав'ярня Come&Stay

Come&Stay знаходиться за адресою вул.Велика Васильківська 23в, поблизу станції метро Площа Льва Толстого, в затишному дворику, що як на мене є великим плюсом.
 Крім смачної кави тут ви зможете спробувати різноманітні чаї, какао, лимонади та десерти. Але якщо прийдете без компанії, можете розважити себе прочитання журналів Крафт, La Boussole та англомовною газетою KуіvPost.

Come&Stay безперечно надихне вас на декілька атмосферних фото для вашого Instagram,
тому не забудьте тегнути кав'ярню  https://www.instagram.com/comeandstaycoffee/
Free Wi-Fi в наявності

Яка ж ціна питання?
Мінімальний середній чек на двох буде коливатися від 50 грн. за напої, а за десерт доведеться додати від 20-40 грн. Погоджуюсь, що це не бюджетне кафе, проте зважайте на його розташування у самому центрі міста, приємну атмосферу, привітний персонал та надзвичайно смачний чай, а також бажання завітати ще.

За площею кав'ярня дуже компактна, але є ще столик на вулиці. У погану погоду та холодні пори року кав'ярня може бути повністю заповнена, тому особисто я полюбляю приходити зранку і встигнути зайняти моє улюблене місце біля вікна.


Вашим друзям обов'язково сподобається!


Якщо відвідаєте C&S за моєю прорадою, відмічайте мене на ваших Instaфото - https://www.instagram.com/tanya_guri/ , мені буде дуже приємно.


Дякую за увагу




 


Останні подихи осені, останні обійми, останні думки про коханого, останні надії про щастя, останні... І ще мільйон таких трагічно-сумних &q...