неділя, 26 листопада 2017 р.

Останні подихи осені, останні обійми, останні думки про коханого, останні надії про щастя, останні...
І ще мільйон таких трагічно-сумних "останні"
Чомусь неможиво знайти книгу, де автор, в короткому плані послідовних дій, викладе швидкий спосіб для налагодження твого життя. І ти маєш собі постійно повторювати одне і теж щодня: "все буде добре", їдучи метром додому, поспішаючи на роботу, засинаючи у своєму ліжку, дивлячись на себе в дзеркало і розуміючи, а точніше не розуміючи чому ж ти так любиш наступати на одні й ті ж граблі і звідки ти можеш бути впевненим, що воно і справді буде добре, тобі справді буде добре.
Наближення зими обіцяє лише холод, без натяку на якісь дитачі зимові дива, теплі почуття чи приємні зустрічі. Ти не бачиш чогось хорошо, світлого і рідного ні тут, ні там, ні взагалі
Не відчуваєш щастя, хоча, якщо ти не знав, то це нормально і не страшно - бути нещасним
Будучи нещасним, ти можеш зрозуміти, які чинники сприяють радості, чого тобі не вистачає, і щоб ти ніколи не зробив аби інша людина була нещасною через тебе. Бо це найголовніше - не бути егоїстом, до тих хто любить тебе, до тих, для кого ти і є щастя.
Подумай

субота, 23 вересня 2017 р.

Коли востаннє тобі хотілося посміхатися просто так? А коли ти відчував, що лише той простий факт існування людини викликав тепло у твоїй душі? 
Знаєш, а це ж так просто. Але так, ти правий, до цього не легко прийти, перед цим пройде багато часу, депресій, травм, хвороб душі, забуття і болю. Та не дивлячись на всі перепони, одного дня ти прокинешся, вийдеш на вулицю, посміхнешся сонечку і хтось все таки змусить твою душу зацвісти, навіть якщо нині осінь, навіть якщо ти зараз в це не віриш.
Ти подумаєш "а які ж зусилля для цього потрібно зробити?", а зробити треба найменше і найбільше водночас - покохати світ та себе. Ні одна розумна книжка тобі не підкаже як прийти до тієї любові, прийти ти маєш сам і не відомо скільки часу тобі для того знадобиться - роки? місяці? тижні? -відчуєш душею та серцем. Коли посміхнешся перехожому на вулиці, бо тобі просто добре, бо в тобі просто щастя, бо в тобі просто любов.
Може зараз ти найнесчасніша людина у світі, але ти все одно рано чи пізно посміхнешся від щастя

субота, 2 вересня 2017 р.

Twitter

Твіттер - одна з найпопулярніших соцмереж на сьогодні, важко знайти людину, яка ніколи про неї не чула. 
Наразі Твіттером користуються більж ніж 250 млн людей по свій планеті, використовуючи його як особистий щоденник, куди можуть постити свої думки, питання, фото.
Особисто для мене Твіттер став важливою частинкою життя за 4 роки користування тому, що тут я знайшла безліч цікавих людей, хороших знайомих і друзів, з деякими з них навіть бачилась у реальному житті. 
Тут немає кордонів. Неважливо в якому місті ти живеш, скільки тобі років, чим ти займаєшся. Головне - бути щирим до людей.
Також Твіттер відкриває можливості знайти аудиторію для власної творчості, для власного "я", обов'язково знайдуться ті, кому сподобаються ваші фото, малюнки, вірші, те як ви співаєте, або просто висловлюєте думки у твітах.
Завдяки цій соц.мережі я відкрила для себе безліч того цікавого, про яке раніше не чула і не бачила, людей з якими мені легко і класно спілкуватися, натхнення до змін, лююбов до світу.




17 Літо
Три місяці промайнули швидко. Хоча насправді вони були дуже насиченими і перенасиченими. Я склала іспити, вступила до університету, знайшла роботу, побачилась в друзями, побувала в горах, зробила багато гарних фото і знову зрозуміла, що не хочу дорослішати. Буремно чекаю свого 17-ліття та сподіваюсь воно буде чудовим. Знаю, що буде мало сну, мало часу на соціалки та на блог, часом і на друзів, але я буду намагатися бути успішною business woman і знаходитиму час на себе і дорогих мені людей.
Обіцяю не боятися нового та в людях бачити лише позитивне, бути наполегливою та щирою, бути котиком. Чого і вам бажаю :)

субота, 13 травня 2017 р.

про щось своє
Весна прийшла дуже несподівано і ось якимось чином вже 13 травня. За весь той час, протягом якого я не писала сюди, багато речей змінилося, багато подій відбулось. 
Щаслива і вдячна за всіх хто зі мною, за все те, що зі мною. Я все частіше розумію, що я люблю цей світ, люблю все до дрібничок у ньому, люблю посміхатися сонечку, люблю задивлятися на квітучі каштани, йдучи вулицею. Я відчуваю натхнення в собі, я відчуваю спокій, відчуваю, що живу, і, що мені подобається те, як я живу.
Я замислююся про літні подорожі, я планую прочитати багато книг, написати багато постів до свого блогу, планую закохатися одного літнього дня і виростити любов, купити скейт і квитки на концерти, побачити своїх твіттерських, обійнятися з онлайн-друзями, вступити до ВУЗу, знайти роботу, яка б мені подобалась і прости жити. Жити щастям в собі, жити у всі наступні хвилини і любити, любити, любити

четвер, 9 лютого 2017 р.

Зима ще досі тут, ще досі з нами. Залита сонцем підлога, я і думки про майбутнє.

Я давно вже не плачу, не через пісні, не через фото, може просто рани затягнулися, а може я перестала відчувати. Мені вже не страшно втрачати людей, бо це природньо і цілком нормально, але я боюся, що вже й не буде кого втрачати, боюся, що не зможу більше відкрити своє серце, вірити на всі сто, відчувати щось взаємне і рівноцінне.

З часом все стирається, перемелюється, проходить, але не забувається. Нема сенсу щось прагнути повернути, бо зараз я і справді щаслива, в мне легко на душі і на серці,  у мені немає ненависті, болю, розпачу. Лише часом з'являється добра печаль.Люблю те, що навколо мене, люблю тих людей які зі мною, часом, люблю навіть увесь світ.
Але й ще не забувайте любити себе, бо лише тоді і вас зможе хтось полюбити. І посміхайтеся більше, бо цей світ і так занадто серйозний.


понеділок, 9 січня 2017 р.

Мені здається, що люди втрачають себе. Втрачають інших, втрачають надію, можливості і мрії.
Живуть далі в своїх буденностях, своїх турботах і потребах. Забувають про любов, віру і чесність. Роблять Всесвітом не тих, кого потрібно, думають не про тих. І все життя шукають "тих самих", своїх Всесвітів. Інколи знаходять, інколи втрачають, інколи проходять повз. Живуть свої життя і не помічають той сенс, який в них є, не помічають посмішки перехожих, ввічливих "дякую" і "будь ласка", не знають навіщо все це і навіть не намагаються дізнатися.
Але ж це так просто бачити хороше в людях, любити просто так і не чекати взаємного, бо інколи треба лише віддавати, бо інколи це важливіше від отримувати. Бо на цьому збудований світ і на цьому живемо ми з тобою. І часом в цьому не видно і не буде помітно ніякого сенсу, бо сенсу не існує, бо "сенс" - це лише упередження, бар'єри, перешкоди до щастя.

Щастя - це секундне відчуття, яке ти можеш запам'ятати на все життя і переглядати його як твої улюблені фільми, фотографії і листи. Щасливим можна вже бути згадуючи яким ти був щасливим колись  і навіть не важливо чи будещ ще.

Останні подихи осені, останні обійми, останні думки про коханого, останні надії про щастя, останні... І ще мільйон таких трагічно-сумних &q...